FacebookTwitterLinkedIn

Beauty Concept Clinic a bugetat circa 500.000 de euro pentru extinderea în Los Angeles, SUA, și în Dubai, EAU. Pe termen mediu, compania viează și construcirea unei noi clinici în Cluj-Napoca și angajarea mai multor medici.

”Suntem în discuții cu un rezident în Statele Unite ale Americii pentru a deschide un cabinet în Los Angeles, pe Rodeo Drive. Luăm în calcul și Dubai pentru extinderea internațională a clinicii, unde avem deja oferte. Bugetul inițial pentru extindere este de aproximativ 500.000 de euro”, a declarat dr. Alexandra Filip, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, și directorul medical al clinicii, pentru Forbes România.

Investiția în Beauty Concept Clinic a fost făcută de Mihai Filip, fondatorul firmei OVES Enterprise, împreună cu soția sa, Alexandra Filip.

Beauty Concept Clinic a fost deschisă în 2020, iar până în prezent compania a derulat investiții de peste 1,2 milioane de euro pentru autorizare, amenajarea spațiilor și achiziționarea aparaturii.

În 2022, investițiile companiei s-au ridicat la 200.000 de euro în achiziționarea de aparatură și în programe de training și cursuri pentru medicii parteneri.

Pentru anul 2023, Beauty Concept Clinic are în vedere creșterea echipei de medici prin angajarea a cinci medici cu specialități diferite. De asemenea, compania vizează deschiderea unei noi clinici.

”În aproximativ trei sau patru ani ne propunem să construim un spital cu mai multe specialități, de la chirurgie plastică, la imagistică, la ortopedie și interne, și care va avea o suprafață de circa 1.000 de metri pătrați. Orașul pe care îl luăm în calcul pentru spital este în Cluj-Napoca, iar acest lucru va presupune și angajarea a aproximativ 30 de medici”, a adăugat Filip.

Potrivit companiei, cele mai frecvente intervenții chirurgicale estetice solicitate de pacienții din România augmentare mamară, mastopexie sau reducția mamară și liposucția.