FacebookTwitterLinkedIn

În vara anului 2019, Impact Hub Bucharest și 3house au fuzionat sub același brand, avându-i ca parteneri pe Oana și Vlad Craioveanu, co-fondatori ai organizației și pe Ilinca Păun, CEO The Entrepreneurship Academy. La finalul lui 2019, dupa un scurt proces de due-dilligence, Autonom s-a alăturat ca partener minoritar, cu o investiție de 2 milioane de euro.

Noua structură va presupune un rol consultativ și strategic pentru Dan și Marius Ștefan, precum și pentru Ilinca Păun, în timp ce acționariatul majoritar este deținut în continuare de Oana și Vlad Craioveanu.

Acum 8 ani, când am deschis ușile primului nostru prototip de spațiu de cowork, nu știu dacă eram foarte clari când ne gândeam la unde vom fi peste ani. Începutul a fost o perioadă în care am învățat multe despre noi ca oameni, ca antreprenori, despre business-ul de cowork, despre comunități și mai ales am învățat că dezvoltarea unui business local nu este neapărat atât de ușoră. Am pornit de la un spațiu de 50mp deschis în 2011 și astăzi am ajuns la 3 spații, cu peste 6700mp. Suntem onorați și bucuroși de încheierea acestui parteneriat și de creșterea care va urma pentru Impact Hub, alături de parteneri care știu ce înseamnă să construiești o afacere solidă și ambițioasă. Alături de Dan, Marius și Ilinca și de echipa noastră, ne propunem să ducem mai departe misiunea de a dezvolta noi medii de lucru pentru antreprenori, freelanceri, companii mai mici sau mai mari, oportunitați de dezvoltare antreprenorială precum si noi  parteneriate între actori publici, privați și non-guvernamentali din industrii variate” au declarat Oana și Vlad Craioveanu, fondatori ai Impact Hub Bucharest.

Citește și: Impact Hub București a fuzionat cu 3house și a ajuns la 3 locații. FOTO

“Investiția în Impact Hub îndeplinește cele două criterii esențiale pe care le căutăm în orice investiție: afacerea este una sustenabilă și scalabilă, cu un model de business deja confirmat; fondatorii sunt implicați, competenți și etici; Mai mult decât atât, Impact Hub ajută la dezvoltarea mediului antreprenorial local, o direcție cheie pentru Autonom” a declarat Dan Ștefan, co-fondator Autonom.

Astăzi, Impact Hub în București a ajuns la 3 locații în puncte centrale ale Bucureștiului (Timpuri Noi, Universitate și Floreasca), ocupând acum o suprafață de 6.700 mp, traduși în: peste 250 locuri în coworking, 42 birouri de echipă, 8 săli de evenimente. De asemenea, membrii Impact Hub Universitate și Floreasca beneficiază de bistro-uri create sub conceptul dedicat de Stație de către Maidan.

Citește și: Forbes 30 pentru RO30 – Marius și Dan Ștefan

Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu spații de cowork și comunități de business și antreprenoriat în peste 110 de locații de pe 5 continente.

Autonom a ajuns la 44 de agenții în 33 de orașe în România, Ungaria și Serbia. Compania a fost pornită în 2006, în Piatra Neamț. Compania oferă soluții moderne de mobilitate pentru companii si persoane fizice:  închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet managment, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente.