FacebookTwitterLinkedIn

Sunt 20 de ani de când Casa Armani a revoluționat industria cosmetică, cu formule inovatoare care au schimbat definitiv peisajul frumuseții.

Frumusețea reprezintă o parte importantă a Imperiului Armani, iar boutique-ul Armani redă fidel strălucirea, eleganța și distincția cu care brandul ne-a obișnuit în aceste două decenii. De îndată ce pășești în acest sanctuar al frumuseții, e imposibil să reziști tentației de a te răsfăța cu formulele luxuriante ale liniilor de îngrijire, de a-ți sublinia trăsăturile cu ajutorul produselor de machiaj sau de a-ți încânta simțul olfactiv cu notele exclusiviste ale parfumurilor Casei. 

Fiecare produs Armani spune o poveste… Despre cel mai faimos ruj al Casei, Lip Maestro, se spune că a pornit de la ideea make-up artistului internațional al brandului, Linda Cantello, care a amestecat gloss transparent cu pigmenți în timpul unei prezentări, cu scopul de a recrea textura luxuriantă a catifelei. Tot de un material prețios, mătasea, a fost inspirat un alt produs iconic al brandului, fondul de ten Luminous Silk Foundation, formula care ne-a făcut pe multe dintre noi să ne privim în oglindă și să exclamăm… „Perfect!”

Strălucirea a fost mereu un punct de referință pentru Armani, fiind transpusă și în formula acestui spectaculos fond de ten. Cu o textură extrem de fină, aproape imponderabilă, rezistență incredibilă și finisaj uimitor, Luminous Silk Foundation a fost prima expresie a filozofiei de înfrumusețare a brandului, aceea de a perfecționa tenul cu cea mai ușoară atingere, grație Tehnologiei Luminii Micro-Fil ce pare că sculptează fața în lumină. Și pentru că atenția la detalii a fost mereu importantă pentru Armani, șansa de a purta o nuanță de fond de ten identică pielii tale este reală, alegând una dintre cele nu mai puțin de 40 de nuanțe disponibile în gamă. Dar vorbele sunt de prisos în cazul acestui produs, pentru că îndată ce-ți învăluie chipul, rămâi, efectiv, fără cuvinte. 

„Cred că frumusețea vine în primul rând din interior. Creațiile mele sunt concepute nu pentru a ascunde sau ascunde personalitatea unui individ, ci pentru a o dezvălui” – Giorgio Armani