FacebookTwitterLinkedIn

Petrecerile copiilor sunt ocazii de întâlnire cu prietenii, de veselie și de reconectare, atât între cei mici, cât și între adulți. La Stejarii Country Club, juniorii sunt angrenați de echipa de entertaineri în jocuri numeroase, în frumosul spațiu nou inaugurat. Magicianul preia apoi ștafeta și vrăjește audiența, provocând mirare și bucurie! Din primăvară, copiii pot ieși în grădina dinspre pădure, pentru a se bucura de razele soarelui și de aerul curat din mijlocul naturii.

O petrecere nu poate fi reușită fără un meniu delicios și un tort care să îi surprindă pe cei mici. Părinții pot alege dintre meniurile propuse, cu ingrediente naturale, sănătoase, preparate chiar la restaurantul Stejarii, sau pot solicita un meniu personalizat. Maeștrii cofetari vor pregăti torturi delicioase, cu fructe, ciocolată sau vanilie!

Locul de petrecere își propune să țină împreună toți copiii veniți la petrecere, conectați la activități comune; de aceea este aerisit, fără multe puncte de joacă individuale, specifice preponderent locurilor de joacă, nu de petrecere. La Stejarii Country Club locul de joacă este separat, fiind situat în imediata vecinătate a locului de petreceri.

Parcare subterană.
Detalii la 0754.055.378 sau la kidsclub@stejariicountryclub.ro.
www.stejariicountryclub.ro