FacebookTwitterLinkedIn

Compania de distribuție de materiale pentru construcții și finisaje Arabesque va inaugura vineri, 24 martie 2023, la Suceava, o platformă logistică de vânzare a materialelor de construcții și finisaje cu o suprafață de 46.900 mp. Aceasta include un depozit Arabesque și un magazin Mathaus, cu o suprafață construită totală de aproximativ 22.000 mp.

Platforma Arabesque/Mathaus Suceava este cel mai mare proiect dezvoltat de compania românească în ultimul an, care a presupus o investiție de 25 de milioane de euro.

Compania își propune să optimizeze serviciile și portofoliul de produse disponibile, atât pentru companiile de construcții, producătorii de mobilă și firmele care dezvoltă proiecte de construcții sau renovări, cât și pentru clienții finali.

“Cu ajutorul flotei proprii formată din peste 1.000 de camioane, transportul este asigurat în cel mai scurt timp, cu monitorizare prin GPS a comenzii.”, a declarat Sorin Ștefan, director general operațional Arabesque. Investiția va genera un număr de aproximativ 200 de locuri de muncă noi în Suceava.

Compania Arabesque, fondată la Galați, în 1994, de omul de afaceri Cezar Rapotan, are o prezență regională în Moldova, Ucraina și Bulgaria. Arabesque deține 36 de centre comerciale, dintre care 26 în România. Echipa din România numără peste 2.900 de oameni iar forța logistică este asigurată de cele peste 1.000 de camioane specializate.