FacebookTwitterLinkedIn

Apple Watch se apropie de aniversarea a 10 ani, așa că Apple plănuiește o revizie aniversară – afișaje mai mari și carcase mai subțiri, potrivit Bloomberg. Ambele versiuni ale noilor ceasuri vor avea ecrane similare cu afișajele mari găsite pe Apple Watch Ultra.

Se așteaptă ca ceasurile revizuite să conțină și un nou cip care ar putea permite unele îmbunătățiri AI mai târziu. Luna trecută Apple a dezvăluit planurile sale de AI generativ cu Apple Intelligence. Compania speră ca funcțiile de inteligență artificială să fie suficient de atrăgătoare pentru a convinge clienții să cumpere noi produse Apple.

Potrivit Business Insider, tehnologia AI introdusă în ecosistemul Apple va aduce oportunități de monetizare atât pe partea de servicii, cât și pe partea de hardware/iPhone și posibil să adauge 30 până la 40 de dolari pe acțiune.

Acțiunile Apple au închis vineri la puțin peste 226 de dolari pe acțiune, în creștere cu 22% anul acesta, evaluând compania la 3,47 trilioane de dolari.

Acest lucru poziționează Apple chiar în spatele Microsoft, care valora 3,48 trilioane de dolari la închiderea de vineri.

Apple a folosit anterior aniversările produselor pentru a lansa noi versiuni ale dispozitivelor aflate pe piață. Lansarea iPhone X a marcat aniversarea de 10 ani a smartphone-ului. Cu toate acestea, nu este confirmat momentul la care Apple va lansa noile smart watches. Primul Apple Watch a fost lansat în septembrie 2014, iar atunci CEO-ul Tim Cook l-a numit „cel mai personal produs pe care l-am făcut vreodată.”

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.