Cautare
, Contributor

IT |
|

Apple va oferi dezvoltatorilor mai mult control asupra reducerilor din App Store

Apple intenționează să lanseze "coduri de oferte" pe care dezvoltatorii de aplicații le pot folosi pentru a atrage noi clienți.
 aboneaza-te
Apple

 

Companiile pot accesa coduri de abonamente gratuite sau coduri de reduceri pentru a le oferi potențialilor clienți. Aceste coduri vor oferi dezvoltatorilor un control mai mare asupra taxelor inițiale pentru aplicații.

Apple a mai anunțat miercuri, 2 septembrie, o serie de noi controale care vor oferi un control mai detaliat asupra taxelor de abonament. Compania va permite dezvoltatorilor să ofere abonaților vechi noi modele și să ofere abonamente pentru grupuri de aplicații.

Decizia vine în contextul preocupărilor dezvoltatorilor cu privire la controlul Apple asupra App Store. Epic, dezvoltatorul jocului Fortnite, s-a alăturat criticilor pe care Facebook și alți dezvoltatori le-au adus asupra companei Apple, asupra măsurilor de control financiar a terțelor aplicații în magazinul digital Apple.

Din punct de vedere legal, audierile din Congresul SUA și o anchetă în curs de desfășurare a UE cu privire la practicile anticoncurentiale din Europa au pus și mai multă presiune asupra Apple în privința taxei de 30% pe care o percepe dezvoltatorilor pentru a le vinde aplicațiile. Mai multe informații despre aceasta taxă și reacția Facebook asupra ei regăsiți aici.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii