FacebookTwitterLinkedIn

Pe lângă prezentările de pitch, ziua de 23 noiembrie aduce în fața spectatorilor o serie de antreprenori de succes, care vor împărtăși câteva dintre tehnicile cheie pentru un business sustenabil.

  • Ellie Cachette și Tal Catran sunt doi dintre invitații panel-urilor speciale din cadrul Startarium Pitch Day. Ellie Cachette este recunoscută în comunitățile de startup-uri din Silicon Valley și New York pentru realizările sale din domeniul antreprenoriatului, numele ei fiind listat în 2012 în topul Femeilor din Zona Tech care trebuie urmărite. Investitor, dezvoltator de software-uri și co-fondator al mai multor startup-uri de succes, Ellie este autoarea cărții Guide to Software Development Agreements și a altor articole din zona de IT.
  • Tal Catran a fondat 7 acceleratoare de business în Israel și este mentor la zeci de start-up-uri la nivel mondial. De asemenea, Tal este Angel Investor în startup-uri din domeniul tehnologiei precum și președinte și director într-o varietate de companii. Având o experiență vastă, este un renumit speaker ce oferă sprijin ecosistemului antreprenorial în Startup Nation dar și la nivel global, subliniind provocările și procesele necesare pentru a transforma ideile în realitate. Experiența lui Tal de a lucra cu start-up-uri se întinde din Israel până în țările baltice (Letonia, Estonia și Lituania), Finlanda, Rusia, India, China și România.

Accesul la panelurile Startarium Pitch Day și la Marea finală este gratuit.

Detalii pe www.startarium.ro