FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de proiecte rezidențiale sustenabile Alesonor, care în prezent are în lucru suburbia Amber Forest, a încheiat un parteneriat cu Pescariu Sports&Spa pentru a dezvolta centrul sportiv și zonele de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului.

Conform parteneriatului, zona dedicată sportului și relaxării se va întinde pe o suprafață de 12.000 mp și va cuprinde la exterior trei terenuri de tenis, două terenuri de padel, o piscină pentru relaxare și o clădire de 2.000 mp care va găzdui o piscină semi-olimpică, un centru spa și o sală de fitness.

Alex Skouras Managing Partner Alesonor, a declarat că „(…) facilitățile vor fi disponibile și pentru persoanele care nu locuiesc în comunitate, dar își doresc să aibă un stil de viață echilibrat.”

Amber Forest este un proiect cu utilizare mixtă care cuprinde 500 de vile, 200 de apartamente, toate realizate conform principiilor sustenabilității, un parc de 5 hectare și numeroase facilități sportive, de agrement, educaționale și de lucru. Suburbia va fi dezvoltată pe un teren de 31 ha, cu o suprafață construită de doar 15%.

Lucrările de construcție au fost demarate la începutul acestui an și în acest moment se lucrează în paralel la construcția a 180 unități, precum și la infrastructura proiectului. Peste 350 de locuințe verzi Amber Forest au fost deja vândute.

Preţul pentru vilele cu 2 dormitoare care mai sunt disponibile începe de la 221.000 euro plus TVA, iar al apartamentelor cu 2 camere de la 110.000 plus TVA.