FacebookTwitterLinkedIn

Prima fază a proiectului va avea circa 200 vile, un parc și o zonă comercială. Amber Forest cuprinde peste 500 vile verzi şi 200 apartamente verzi, dezvoltate pe 31 de hectare, cu doar 15% din suprafață construită.

Autorizația de construcție presupune un set complex de alte avize, peste 20 de birouri și autorități fiind implicate în obținerea acestor avize. Acest proces este repetat pentru fiecare tranșă de vile din fiecare fază a proiectului, echipele Alesonor lucrând în paralel deja la documentația necesară obținerii avizelor și autorizațiilor celorlalte vile din celelalte faze. Apreciem și mulțumim autorităților care și-au luat timpul necesar să evalueze și să verifice documentația complexă a proiectului nostru. Înțelegem că este pentru prima dată când în România se construiește o suburbie completă, de o asemenea amploare și angajament pentru sustenabilitate, mediu, calitatea construcțiilor și atenție la detalii. Mulțumim de asemenea clienților Amber Forest, familiilor care ne-au încredințat visul lor de a locui într-o comunitate care împărtășește aceleași valori. Ne bucurăm că avem un scop comun (dezvoltator + autorități + parteneri/furnizori + comunitate) de a construi un proiect sustenabil exemplar”, a declarat Alex Skouras Managing Partner Alesonor.

În portofoliul Alesonor se mai regăsesc proiecte rezidenţiale din București: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.