FacebookTwitterLinkedIn

În România, producătorul de smartphone-uri Oppo a înregistrat o creștere cu 130% în trimestru 3, comparativ cu perioada similară din 2020. La nivel de continent, Oppo înregistrează o creștere anuală de 45%.

În prezent, Oppo activează pe 11 piețe din Europa Centrală și de Est, iar vara aceasta s-a lansat în Ungaria și Slovacia.

În Rusia, vânzările online au crescut cu 600% de la începutul anului 2021, iar în România, OPPO a atins o cotă de piață de 14% . 

„OPPO este un brand tânăr al cărui ADN se bazează pe dezvoltarea inovațiilor. Pe măsură ce brandul se dezvoltă în regiunea Europei Centrale și de Est, ne concentrăm pe oferirea unor produse simple și ușor de folosit, care permit utilizatorilor să își exploreze creativitatea păstrându-și confidențialitatea. Considerăm că utilizatorii din regiune apreciază această abordare, demonstrat prin succesul companiei pe multiple piețe locale” a declarat Johnny Zhang, Președinte OPPO pentru Europa Centrală și de Est.

În ultimul trimestru, Oppo s-a clasat în top trei producători de smartphone-uri în Polonia, Turcia, România și Ucraina, potrivit Canalys.