FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua de cămine de bătrâni Affinity Life Care din București cuprinde în prezent patru locații în zone accesibile ale orașului și oferă servicii de înaltă calitate pentru îmbunătățirea vieții celor vârstnici. Fie că e vorba de seniori semi-independenți sau care necesită asistență permanentă, serviciile oferite sunt complete și au în vedere toate aspectele fizice, psihice și sociale ale bătrâneții. 

Ce fel de servicii oferă Affinity Life Care?

  • De exemplu, căminul de bătrâni din Piața Domenii în regim de 4 stele oferă condiții de lux tuturor seniorilor care își doresc să se bucure din plin de această perioadă a vieții, într-un spațiu sigur și confortabil. Persoanele cu probleme de memorie sau care se află în recuperare după un tratament sau intervenție chirurgicală își pot găsi aici liniștea, având toate nevoile împlinite zilnic de către o echipă de profesioniști. 
  • Clădirea este dotată cu un spa, unde sunt oferite servicii de fizio și kinetoterapie, cât și sesiuni de gimnastică acvatică pentru păstrarea sănătății fizice la un nivel optim. Vârstnicii pot beneficia de servicii de masaj pentru o bună circulație sanguină și relaxare profundă. Recuperarea geriatrică nu poate fi mai plăcută decât atât, iar cabinetul medical include medici cu experiență, asistente și infirmiere mereu dispuși să ajute. 
  • Camerele din cămin sunt spațioase, decorate minuțios, pentru a crea o ambianță plăcută și familială. Acest lucru va înlesni adaptarea oricărui vârstnic la noua sa casă, putând în continuare să se bucure de intimitate în camere bine aerisite, cu 1-4 paturi. În toate camerele există grupuri sanitare adaptate în funcție de nevoi, iar în timpul zilei rezidenții se pot bucura de soare în curtea interioară sau de pe terasele amenajate la fiecare etaj.  
  • În ceea ce privește beneficiile medicale oferite de Affinity Life Care, vârstnicii pot beneficia de consultații la psihiatru, psiholog, ortoped, cardiolog sau neurolog la cerere, fără ca acest lucru să implice costuri suplimentare. Fișa medicală va fi actualizată constant, iar tratamentul recomandat conform schemei va fi administrat zilnic de către personal. 
  • Mai mult decât atât, în cazul în care este nevoie de investigații suplimentare, rezidenții vor fi însoțiți la spital de către un membru al personalului, iar starea lor de sănătate va fi monitorizată constant, păstrând legătura cu echipa medicală din spital. Personalul calificat este disponibil non-stop pentru a oferi orice tip de asistență, așa că riscurile de accidentare sau agravare a afecțiunilor deja existente vor fi minimizate. 
  • Un alt serviciu important oferit de Affinity Life Care este dieta personalizată în funcție de recomandările medicului nutriționist. Mâncarea va fi preparată în fiecare zi în bucătăria aflată în incintă, iar în cazul persoanelor care nu se pot deplasa singure, mesele zilei vor fi servite la pat. Există, de asemenea, și posibilitatea alimentării prin sonde speciale pentru seniorii care nu se pot alimenta natural. 
  • Pe plan psihic, emoțional și social, personalul căminului organizează constant seri recreative ce presupun jocuri de societate, petreceri onomastice, terapie ocupațională, plimbări în natură și sală de internet cu acces nelimitat pentru ca rezidenții să poată păstra legătura cu familia. 

Atunci când nu mai poți face față nevoilor vârstnicilor importanți din viața ta sau acestea te depășesc, personalul calificat de la Affinity Life Care va prelua această responsabilitate și se va asigura că perioada bătrâneții va fi o etapă plăcută din viața lor.