FacebookTwitterLinkedIn

Affidea România, subsidiara locală a grupului specializat în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a achiziționat Centrul Medsan din Cluj-Napoca.

Centrul Medsan activează de 18 ani pe piața medicală clujeană și furnizează servicii de consultații pentru mai mult de 30 de specialități medicale, analize de laborator și multiple investigații (private sau cu decontare prin Casa de Asigurări), și are o echipă de 60 de cadre medicale. 

“Affidea România continuă planul de expansiune la nivel național, odată cu alăturarea Medsan HUB-ului medical  din Cluj – Napoca ajungem la un portofoliu de 4 centre ultraperformante, localizate în zona centrală a orașului. Până la momentul achiziției Medsan investiția totală în acest hub a fost de peste 10 milioane de euro,“ precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

În urma acestei achiziții, Affidea România ajunge la un număr de 39 centre medicale la nivel național. În acest moment, hub-ul medical Affidea din Cluj deține 4 centre : Medsan (proaspăt inclus în portofoliu), Hiperdia, Affidea și CT Clinic Cluj.