FacebookTwitterLinkedIn

Furnizorul de soluții și servicii de digitalizare pentru banking și asigurări Softelligence a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de 18,5 milioane de euro, în creștere cu 33% față de nivelul de 13,9 milioane de euro în 2021.

„În ultimii trei ani, băncile, companiile de asigurare și alte organizații financiare non-bancare au înțeles că deși natura activității lor implică în principal minimizarea riscului de orice fel, lucru care de cele mai multe ori are un efect important asupra vitezei cu care adoptă schimbări, cerințele clienților pe care îi servesc, ca orice altă entitate comercială, sunt în continuă schimbare și transformare în special în zona digitală și nu pot fi ignorate”, a declarat Adrian Blidăruș, CEO al grupului Softelligence.

Dezvoltarea a fost asigurată de proiectele de transformare digitală, de data analytics și dezvoltare de software, livrate atât pe plan local, cât și către clienți din Marea Britanie și Statele Unite.

Planurile de dezvoltare ale companiei includ și angajarea a peste 100 de specialiști până la final de an. În prezent, la nivel de grup, Softelligence are 270 de angajați.

“În ciuda tendinței globale anunțate de marii giganți tech, la Softelligence vom avea deschise constant, pe tot parcursul anului, un număr de noi poziții atât pentru centrele de dezvoltare software din România, la București și Craiova, cât și extern, în Macedonia, la Skopje și în Marea Britanie, la Londra”, a precizat Andreea Făsui, Head of People în cadrul Softelligence.

În acest moment, compania caută în special Java Developers și Data Engineers dar, pe viitor, preconizează că va deschide roluri pentru .NET, Big Data, Data Science, Python și machine learning.