FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul de software Codezilla a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro, în creștere cu peste 40% față de 2021.

”Adăugarea de noi servicii conexe celor de dezvoltare de software, web și mobile și noua poziționare vin din nevoia de a dezvolta proiecte de digital care să aibă în focus atât brandul și consumatorii, cât și cele mai potrivite tehnologii de dezvoltare”, potrivit Codezilla.

Ca urmare a extinderii portofoliului de servicii prin fuziunea cu departamentele de strategie și creație digitală ale grupului, compania va derula un proces de rebranding și o repoziționare pe piață.

Printre planurile de dezvoltare se află consolidarea parteneriatelor strategice și extinderea serviciilor furnizate pe piețe internaționale, componentă de business care reprezintă oricum un procent substanțial din cifra de afaceri. 

Ca parte din strategia de dezvoltare, în anul 2023 compania își propune să angajeze peste 30 de programatori pe diverse tehnologii, project manageri, specialiști QA sau business analysts.

Grupul Infodesign, din care face parte Codezilla, oferă servicii de dezvoltare de software, dar și specifice agențiilor de publicitate, de peste 25 de ani.

Grupul are peste 120 de angajați pe departamentele de digital și dezvoltare de software, dintre care aproape 100 de programatori.