FacebookTwitterLinkedIn

Operatorul din industria ospitalității Accor a semnat un nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării. Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management și va fi lansat pe piață în al treilea trimestru al anului 2023, după renovare.

Mercure Porțile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziția călătorilor 70 de camere și suite confortabile și elegante, un restaurant, un bar și un lounge Privilege. Pentru evenimente private și de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferințe de 250 mp, două săli de consiliu mici și un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, precum și de piscină în aer liber. 

Noul hotel va fi amplasat pe malul stâng al Dunării, în apropierea graniței cu Serbia, chiar în mijlocul parcului natural Porțile de Fier. Printre atracțiile turistice din apropiere se numără Muzeul Hidrocentralei Porțile de Fier, Rezervația Naturală Gura Văii Vârciorova, Cazanele Mari ale Dunării și Muntele Ciucaru Mare. Locația este accesibilă atât cu mașina, prin E70, cu avionul, prin Craiova, Timișoara, Sibiu, Belgrad sau Nis, Serbia, cât și cu vaporul, deoarece este conectată la cinci porturi: Drobeta Turnu-Severin, Orșova, Calafat, Bechet și Corabia.