FacebookTwitterLinkedIn

Claudia Griech lucrează pentru compania E.ON din anul 2005, având roluri de management în zona de marketing și vânzări. A coordonat transformarea segmentului B2C în tranziția de la statutul de furnizor de energie electrică și gaze naturale la cel de furnizor de soluții energetice. Din anul 2016 este membru al boardului E.ON România, în funcţia de Chief Commercial Officer. A preluat funcția de director general al E.ON Energie România pe 1 mai 2021 și a primit responsabilitatea integrală a segmentului Soluții Clienți – aria B2C și B2B. 

„E.ON Energie România are un portofoliu de peste 3,4 milioane de clienți, ceea ce implică o responsabilitate enormă și de aceea preocuparea mea este ca, prin ceea ce facem, să oferim clienților o experiență cât mai bună și la un nivel cât mai apropiat de așteptările lor. La sfârșitul zilei rămâne mulțumirea încercării și a reușitei, a lucrurilor bune și temeinice pe care le lași în urmă, a respectului pe care îl primești de la colegii sau partenerii tăi, rămâne credința că ai făcut tot ce ai știut mai bine”, a declarat Claudia Griech.

Conduce o echipă formată din peste 700 de colegi. „Mai mult de 70% dintre angajații E.ON Energie România sunt femei. Toți colegii mei sunt profesioniști, dedicați și implicați. Împreună am dezvoltat soluții și produse energetice sustenabile și am reușit să ne consolidăm poziția în piața de energie, în ani cu profunde și mai ales dese schimbări legislative și de reglementare”, mai spune Claudia Griech.

Pentru că lumea viitorului va fi sustenabilă, verde și digitală, împreună cu echipa sa, Claudia Griech se concentrează pe obiectivul strategic de a furniza energie din surse sustenabile, deoarece protejarea mediului înconjurător și creșterea calității vieții sunt obiectivele companiei. „Proiectele noastre viitoare vor continua să se bazeze pe analiza nevoilor și așteptărilor clienților, a tendințelor din piață și a inovațiilor din domeniul energetic deoarece clienții sunt cei mai importanți și de aceea trebuie să ne reinventăm permanent pentru a rămâne în topul preferințelor lor”, afirmă Claudia Griech.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania