FacebookTwitterLinkedIn

Femeile din sectorul financiar-bancar au redefinit normele în industrie, grație competențelor și experienței lor remarcabile. Dotate cu o cunoaștere profundă și o perspectivă inovatoare asupra pieței, acestea au elaborat strategii financiare sustenabile și au deschis calea spre noi oportunități de afaceri.

Mihaela Mitroi, Managing Partner | Global Tax Advise

Mihaela Mitroi este o figură de referință în domeniul consultanței fiscale, fiind prima femeie care a atins statutul de partener în una dintre cele patru mari companii de consultanță și servicii profesionale, cunoscute sub denumirea de Big Four. Astăzi, ea deține funcția de managing partner în cadrul propriului său business, Global Tax Advise. Cu o experiență profesională de aproape două decenii, și-a desfășurat activitatea predominant în cadrul firmei de consultanță fiscală PwC, urmată de poziția de partener în firma de consultanță și audit EY. Mihaela Mitroi este recunoscută ca fiind una dintre cele mai experimentate femei lider din domeniul consultanței și serviciilor profesionale.

Ioana Filipescu Stamboli, M&A independent professional

Ioana Filipescu Stamboli este una dintre cele mai respectate femei din sfera consultanței, cu o experiență solidă de 30 de ani în domeniul serviciilor financiare și al investițiilor bancare. Aceasta este recunoscută ca fiind una dintre cele mai influente voci din mediul de afaceri autohton. În trecut, Ioana Filipescu Stamboli a activat în cadrul unor companii prestigioase precum Raiffeisen Investment, KPMG, BERD și Deloitte. De asemenea, a fondat și a gestionat propria firmă de consultanță, iar în prezent își desfășoară activitatea independent în domeniul M&A. De-a lungul carierei sale, a contribuit la finalizarea cu succes a numeroase tranzacții, fiind unul dintre puținii profesioniști financiari care sprijină activ antreprenorii români.

50 cele mai influente, Ediția 2024: Lista doamnelor influente din domeniul financiar‑bancar

Dana Dima, BCR

Mihaela Bîtu, ING

Mihaela Lupu, Unicredit

Carmina Dragomir, Metropolitan Life

Sânziana Maioreanu, Aegon

Gabriela Nistor, Salt Bank

Cristina Sindile, BT Mic

Mirela Monica Iovu – vicepreședinte al Comitetului de Direcție CEC Bank

Cristina Mahika-Voiconi, Libra Internet Bank

Mihaela Stroia, Uniqa Asigurări de Viață

Daniela Secară, BT Capital Partners

Roxana Hidan, OTP Bank