FacebookTwitterLinkedIn

O petrecere înseamnă voie bună, distracție pe cinste și amintiri de păstrat pentru toată viața. Dar cum faci un astfel de eveniment să devină de neuitat? Îl organizezi în cele mai mici detalii, în funcție de ocazie și de locul unde urmează să se desfășoare. 

În primul rând ai nevoie de creezi o atmosferă festivă, iar în acest sens trebuie să-ți faci o listă cu toate articolele de care ai nevoie la o petrecere. Stabilește decorul, o tematică, un meniu și începe să-ți inviți prietenii și familie. În mare cam așa ar decurge organizarea unui eveniment, însă ai nevoie să pui la punct mai multe lucruri. Gândește-te ce spațiu ai la dispoziție și gândește un decor de petrecere. Dacă este o zi de naștere, atunci accesoriile specifice nu trebuie să lipsească. În cazul unui botez, vei avea nevoie de elemente sugestive pentru celebrarea bebelușului. 

Tipul de petrecere pe care-l organizezi îți va spune exact care sunt decorațiunile de care ai nevoie ca evenimentul să fie unul de neuitat. La Articole-Petreceri.ro găsești tot felul de accesorii, pentru toate gusturile. Iar pentru a-ți veni în ajutor, am alcătuit o listă cu 5 produse care nu pot lipsi la nicio petrecere, indiferent de tematică sau de locația aleasă: 

Baloane din folie cu cifre sau litere 

Baloanele din folie au devenit un accesoriu “must-have” la orice petrecere. Sunt disponibile sub formă de cifre, pentru zilele de naștere sau sub formă de litere, în cazul în care vrei să le folosești pentru a scrie un nume sau diverse mesaje. Pentru copii, există o varietate de figurine și personaje care îi vor cuceri. Se pot umfla atât cu aer, cu ajutorul unui pai și al unei pompe manuale, sau cu heliu și va rezista pâna la 14 zile. Sunt aurii, argintii sau colorate și au diverse dimensiuni, așa că alege-le în funcție de propriile preferințe.

Arcade din baloane colorate 

Baloanele colorate sunt ideale atât la petrecerile pentru copii, aniversare sau de botez, cât și la cele pentru adulții care se simpli plini de viață și debordează de energie. Dacă organizezi o petrecere în interiorul casei, optează pentru o butelie cu heliu cu care să le umpli. Folosește panglici lungi și lasă baloanele să decoreze tavanul. Fiind umflate cu heliu, ele vor pluti efectiv. În cazul în care evenimentul are loc în aer liber, într-o grădină sau pe o terasă, varianta arcadelor din baloane este excelentă pentru a aduce un plus de veselie locației. Poți opta pentru o anumită culoare sau pentru varianta multicoloră. De asemenea, o arcadă din baloane devine locul ideal de făcut cele mai frumoase fotografii de la eveniment. 

Ghirlande decorative 

Ghirlandele decorative arată foarte bine pe un perete, pe draperii sau în aer liber, atârnate de doi stâlpi din lemn. La petrecerile aniversare, alege varianta cu “La mulți ani” sau echivalentul “Happy Birthday” în engleză. Există și variante personalizabile, cu litere cu ajutorul cărora poți să scrii orice text îți dorești pe ghirlandă. 

Tunuri cu confetti, coifuri și suflători

Deși par mai degrabă pentru copiii, adulții găsesc în ele o modalitate excelentă de distracție. Folosește pentru petrecerea ta tunuri cu confetti, pentru a sărbători cum se cuvinte evenimentul. De asemenea, accesoriile precum coifurile și suflătorile vă vor introduce și mai bine în spiritul festiv. 

Lumânări și decoruri pentru tort 

Fie că e petrecere aniversară, botez sau orice alt tip de petrecere, tortul nu are cum să lipsească. Folosește lumânări și decoruri sugestive, precum mingi, unicorni sau diverse personaje de desene animate pentru a aduce un plus de culoare. 

O petrecere de neuitat nu poate fi completă fără accesoriile care să adauge acel spirit festiv. Folosește baloane colorate, ghirlande, coifuri și orice consideri că îi va binedispune pe invitați. Scopul este întotdeauna  distracția și voia bună!