FacebookTwitterLinkedIn

Probabil nu știi cum să îți mai surprinzi iubita, simți că ai epuizat toate variantele, dar cu toate astea, ești conștient de faptul că merită și vrei să o faci cât mai fericită posibil. Ei bine, în funcție de love language-ul fiecărei persoane, ai mai multe variante și trebuie să vă focusați pe nevoile fiecăruia dintre voi în parte. Cu toate acestea, femeile iubesc să mănânce și vor fi foarte surprinse dacă depui efort în bucătărie și îi satisfaci poftele. Fii sigur că acest act le va da pe spate, deoarece femeilor le place să vadă că depui efort și interes.

Află în continuare în acest articol cum să creezi cine romantice pentru partenera ta și să o faci fericită:

1. O cină surpriză

Surprinde-o într-o seară obișnuită când se întoarce de la muncă și gătește-i ceva delicios. Crează o atmosferă plăcută, relaxantă, cu multe lumânări și chiar și un buchet de flori. Femeile iubesc să fie surprinse și doar așa vei reuși să le cucerești constant, prin a nu menține o atmosferă plictisitoare, rutină, fără să faceți activități în cuplu și lucruri spontane. Gătește-i niște paste gustoase, rețeta sa preferată de paste și adaugă o sticlă de vin la întreaga atmosferă. Totul va ieși pe cinste și veți avea parte de o seară minunată împreună.

2. O masă plină de aperitive

O altă idee de cină romantică pe care o poți adopta în una dintre seri este o masă încărcată cu aperitive fancy și un cocktail nemaiîntâlnit. Un aperitiv cu diferite tipuri de brânză, miere, nuci, smochine, struguri și pere este ideea perfectă. Un alt tip de aperitiv poate fi bruschete cu somon, bruschete cu roșii și busuioc, cu pastă de anghinare. Partenera ta merită să fie surprinsă, zi de zi, fiind indicat să depui efort în acest sens și în a o răsfăța. Dacă pui în practică această variantă, vei găsi diferite tipuri de brânzeturi la auchan.ro, savurând fiecare bucățică.

3. Planifică o cină la un restaurant

Este recomandat și sănătos să ieșiți la date-uri, doar voi doi, indiferent de cât timp sunteți împreună. Orice cuplu are nevoie de intimitatea lor, de timp petrecut împreună, pentru a menține relația sănătoasă și pentru a vă cunoaște mai bine nevoile, obișnuințele și plăcerile celuilalt. Planifică o cină la restaurant, fără să știe, așteapt-o când iese de la muncă și mergeți direct la cina voastră romantică și specială. Acestea sunt momentele care contează cu adevărat în orice tip de relație, momentele speciale, în care vă bucurați de prezența celuilalt, petreceți timp de calitate împreună și vă cunoașteți mai bine.

Prin urmare, dacă nu mai știai cum să îți surprinzi partenera și aveai nevoie de diferite idei, de tips and tricks, acest articol îți va veni în ajutor și te va inspira. Important este ca iubita ta să se simtă cu adevărat iubită, să fie fericită, să o înțelegi și să îi satisfaci nevoile, însă, cu toate acestea, trebuie să o suprinzi și să scoți relația din rutina plictisitoare, respectiv obositoare uneori.

Sursă foto: Pexels.com