FacebookTwitterLinkedIn

Compania de tehnologie 2Performant a înregistrat în primul trimestru din 2023 o cifră de afaceri de 10,5 milioane de lei, în creștere de 25% față de perioada similară a anului anterior, și un rezultat negativ normalizat de 683.000 de lei.

„Am început 2023 cu un prim trimestru foarte bun, în care ne-am atins toate obiectivele pe care ni le-am propus – operaționale, financiare și de dezvoltare ale platformei. Am implementat mai multe proiecte cu impact pozitiv pe termen lung în venituri și ne-am atins toate țintele financiare, care trebuie interpretate în contextul în care activitatea noastră are o puternică sezonalitate trimestrială”, a declarat Dorin Boerescu, președintele Consiliului de Administrație și CEO-ul 2Performant.

La cifra de afaceri realizată în primul trimestru, operațiunile din România au contribuit cu 86%, în timp ce 14% din cifra de afaceri a fost generată de piața externă, pondere similară cu cea din primul trimestru al anului 2022.

La nivel operațional, platforma 2Performant a generat în primele trei luni ale acestui an vânzări în valoare de 28,8 milioane de euro, în creștere cu 40% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.