FacebookTwitterLinkedIn

White Image, cea mai mare companie de soluții de email marketing din România, își consolidează parteneriatul strategic cu Frisomat, o companie ce activează în domeniul construcțiilor metalice, pentru care accelerează procesul de digitalizare și automatizare.

Frisomat și-a dorit dezvoltarea unui sistem care să funcționeze automat în funcție de acțiunile care sunt întreprinse de angajații și prospecții companiei. Astfel, cu ajutorul soluțiilor White Image, am implementat soluții personalizare de automatizare a comunicării cu prospecții și agenții de vânzări în întreg procesul de vânzare, de când apare o cerere de ofertă până la semnarea contractului. În acest proces sunt incluse și lead-urile care intră în CRM prin alte canale decât formularul online, astfel încât automatizarea unifică toate canalele de comunicare”, explică Andrei Georgescu, co-fondator White Image.

Potrivit unui comunicat al companiei, White Image a dezvoltat și implementat noi tehnologii de automatizare în departamentul comercial al Frisomat, care va crește eficiența angajaților și a proceselor de vânzare.

Andrei Georgescu, co-fondator White Image

Fondată în 2003, White Image, parte din grupul Mediapost Hit Mail, detinut de posta Franceza, este prima companie de email marketing din România. White Image a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro, având o echipă de 18 specialiști în marketing și sute de clienți din România, Europa și Asia, din domeniile auto, banking, travel, retail, ecommerce, pharma și altele.

Fondată în 1978, Frisomat este o companie belgiană care proiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice realizate din oțel laminat la rece. Frisomat activează pe piața din România din 1996, având sediul central în Piatra Neamț. Compania a construit până în acest moment un total de 980 de hale industriale la nivel național, acoperind peste 1.200.000 mp.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.