FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul se adresează persoanelor interesate de reconversia profesională în domeniul IT, astfel că vor fi prezentate cursurile din programă pentru prima jumătate a anului 2021. Open Day se va desfășura sâmbătă, 16 ianuarie, începând cu ora 10:00, iar accesul este gratuit.

Prin intermediul Open Day Live, Wantsome prezintă către persoanele interesate de o carieră în IT portofoliul de cursuri pregătite pentru această perioadă. Sunt vizate atât persoanele care nu au cunoștințe în IT, dar își doresc să înceapă o carieră în acest domeniu, cât și cele care vor să își consolideze cunoștințele cu experiența practică sau vor să aprofundeze noțiuni de programare, testare, UI / UX Design, Operations & Business Analysis.

Low Code Engineering și Cyber Security, noutățile Wantsome pentru anul acesta

În cadrul evenimentului, participanții pot să afle care sunt aptitudinile și calitățile pe care angajatorii din domeniul IT le caută, dar și recomandări de la specialiștii HR care recrutează pentru acest sector de activitate. Mai mult, vor fi prezenți și specialiști în IT, mentori ai programelor Wantsome, care vor împărtăși din experiența lor, dar și foști cursanți ai academiei. Doritorii pot afla de la aceștia cum și cât trebuie să se pregătească pentru a intra în IT dintr-un domeniu cu totul diferit și, mai ales, pot să descopere care ramură a IT-ului li se potrivește cel mai bine.

Mai mult decât atât, vor fi prezentate cursurile nou introduse în portofoliul Wantsome, precum cel de Low Code Engineering. Acesta va fi disponibil începând cu luna martie și va fi realizat în parteneriat cu startup-ul Plant an App. Prin programa sa, Wantsome își propune să îi ajute pe cursanți să dobândească skill-urile necesare pentru a crea aplicații și să nu le fie un obstacol sintaxa specifică unui limbaj de programare. În egală măsură, un curs de Cyber Security va fi disponibil în programa Wantsome începând cu al doilea trimestru al anului 2021. 

Cei mai activi participanți ai evenimentului au posibilitatea de a câștiga unul dintre premiile puse în joc, în valoare totală de peste 2.500 de euro. Wantsome oferă cinci locuri la cursurile introductive, respectiv Introducere în Programare și IT Beginner, iar premiul cel mare constă într-un discount de 50% la unul din cursurile IT ale academiei, la alegere. Pentru a fi eligibili pentru premii, participanții trebuie să fie interesați și să adreseze cât mai multe întrebări.

Evenimentul este interactiv și va fi transmis live, pe platforma ZOOM. Înscrierile se pot face gratuit, accesând acest link. Detalii complete sunt disponibile și pe Facebook, pe pagina de eveniment.