Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Leadership |
|

Vrei să faci parte din lista 30 Sub 30 Forbes România? Nominalizările pentru ediția din 2021 sunt deschise – Iată regulamentul

Forbes România a deschis lista 30 Sub 30 pentru ediția din 2021, iar nominalizările le puteți trimite la adresa irina.pana@forbes.ro până la data de 15 mai.
WEB_Forbes_30 sub 30 Gala_2021_16_9 simplu

Forbes 30 sub 30 este o comunitate exclusivistă și de elită a tinerilor lideri care schimbă peisajul afacerilor și societății din România. Citește în acest articol câteva informații utile despre proces.

În fiecare an primim zeci de nominalizări, iar acestea servesc drept punct de plecare pentru redactorii Forbes România, care lucrează la această listă în fiecare an. Crezi că tu sau cineva pe care îl cunoști ar trebui să se alăture comunității Forbes 30 sub 30?

Așteptăm nominalizarea ta pe adresa irina.pana@forbes.ro până la data de 15 mai

Ce se întâmplă după ce trimit aplicația?

Nu vei primi un e-mail de confirmare, dar poți fi sigur că nominalizarea ta a fost trimisă redactorului corespunzător care va examina cererea. Dacă îi place nominalizarea, va contacta sursele și/sau candidatul pentru mai multe informații.

Care este vârsta admisă pentru lista Forbes 30 sub 30 din 2021?

Pentru a fi eligibil pentru lista Forbes 30 sub 30 din 2021 candidații trebuie să aibă cel mult 30 de ani la data de 31 decembrie 2021 (născut în 1991 sau mai târziu).

NOTĂ IMPORTANTĂ: aplicațiile care nu specifică vârsta candidatului nu vor fi luate în considerare.

Ce așteptăm de la nominalizați? 
Redactorii Forbes România adoptă o abordare holistică în evaluarea candidaților. Nu există nicio valoare (finanțare, venituri, parteneriate, impact etc.) care poate reprezenta un atu pentru a intra pe listă. Include cele mai impresionante atribute care te-ar putea trimite în fruntea nominalizărilor.

 

Ce se întâmplă dacă o companie sau o organizație are mai mulți fondatori?

Persoana nominalizată și cofondatorii / partenerii de afaceri pot fi împreună pe lista Forbes 30 sub 30 de ani. Când nominalizezi asigură-te că incluzi și numele cofondatorilor sau partenerilor tăi care au 30 de ani sau mai puțin. Dacă depășesc vârsta admisă nu vor fi eligibili.

Vezi cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii