Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Reinventarea României |
|

Voicu Oprean, CEO și fondator AROBS Transilvania Software: “Cred că trenul nu se mai pierde. Poate va încetini puțin, dar sperăm să ajungă la mare viteză”

Pandemia de COVID-19 a perturbat modul de funcționare a companiilor și a demonstrat necesitatea tot mai mare a digitalizării României. În acest context, s-a observat o mobilizare, dar și o schimbare de mentalitate a companiilor în ceea ce privește digitalizarea.      
 aboneaza-te
Voicu Oprean_CEO_AROBS Transilvania

Voicu Oprean, CEO și fondator AROBS Transilvania Software consideră că pentru un antreprenor digitalizarea reprezintă acel moment în care găsește o oportunitate de a-și eficientiza munca și reușește mult mai bine să migreze resursele disponibile.

“Eficientizarea asta va duce evident și la un consum”, punctează el.

În plus, acesta este de părere că trebuie să îmbrățisăm schimbarea pentru că “este singura constantă în viața noastră și de aceea schimbarea ar trebui continuată dacă există și dacă nu, ar trebui generată”. 

Schimbările survenite în ultimele luni au fost generate mai mult de un “sense of urgency”, iar acestea pot reprezenta o lecție bună pentru toți antreprenorii.

“Aici rămâne doar să ne adaptăm. Nu cea mai puternică specie supraviețuiește, ci cea care este capabilă de schimbare”, continuă acesta.

Voicu Oprean conchide spunând: “Schimbarea începe cu noi, nu cu clientul“.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii