Cautare
, Contributor

Modă |
|

Vogue Paris lansează „Vogue Experience“

Pentru a se adapta la presiunile constante pe care internetul și noile tehnologii le pun asupra consumatorilor și urmând exemplul colegilor din redacțiile Vogue US și Vogue UK, renumita publicație franceză lansează „Vogue Experience“, un eveniment care își propune să ofere consumatorilor o experiență fashion inedită, într-o atmosferă très chic.
hotelduduc15

Participanții vor avea acces la activități interactive și workshopuri susținute de branduri ca Nike, Levi’s sau Guerlain. În plus, ei vor avea oportunitatea să-i cunoască pe membrii fabuloasei echipe din spatele Vogue Paris.

Este a doua inițiativă de acest gen, după Vogue Paris Fashion Festival, eveniment ce a atras speakeri ca Olivier Rousteing(Creative Director Balmain), Isabel Marant, fashion inffluencer-ul Eva Chen, fondatorii Uniqlo și Farfetch și conducătorii notoriilor Case Chloé și Saint Laurent.

Dar acest festival nu s-a bucurat de expunerea dorită, prețul ridicat al biletelor atrăgând mai degrabă mogulii din modă și mai puțin cititorii.

Așadar, pentru ca această magnifică experiență să poată fi accesibilă unei plaje largi de entuziaști, Vogue Paris a pus la vânzare bilete cu tentantul preț de 39 de euro. Evenimentul va avea loc pe data de 7 aprilie 2018 în cochetul Hôtel Du Duc din Paris. À bientôt!

CITEȘTE ȘI Din Ghana spre lumea întreagă

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii