Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Vodafone România și Amdocs au dezvoltat o platformă pentru digitalizarea zonei de retail 

Ce prevede parteneriatul dintre Vodafone România și Amdocs?  
Catalin Buliga, Vodafone Romania

Amdocs, furnizor de software și servicii pentru companiile de comunicații și media, anunță un parteneriat cu Vodafone România. Cele două companii au dezvoltat platforma Digital Experience în vederea digitalizării experienței în zona de retail, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, 9 decembrie. 

Într-o lume cu un ritm accelerat al digitalizării, capabilitatea noastră internă de inginerie software a devenit esențială pentru viitorul nostru. Platforma Digital Experience pe care am dezvoltat-o împreună cu Amdocs este un exemplu de răspuns la provocarea transformărilor masive din domeniul IT necesare pentru digitalizare, prin adăugarea unei componente digitale la sistemul BSS existent pentru a obține rapid beneficiile digitalizării, pentru noi și pentru clienții noștri. Acest lucru a transformat rapid modul în care interacționăm cu clienții. Amdocs este un partener tradițional, de încredere și foarte experimentat al Vodafone, iar parteneriatul nostru din România ne-a permis să ne îndeplinim viziunea de a deveni un lider în experiența clienților”, a declarat Cătălin Buliga, Director de Tehnologie, Vodafone România.

Parteneriatul îi va permite Vodafone să integreze produse de comunicații fixe și mobile într-un produs convergent destinat zonei de retail. Proiectul a inclus migrarea mai multor componente și capabilități importante în cloud-ul Amazon.

Organizațiile care se concentrează pe experiența clienților depășesc piața cu o marjă semnificativă. Având posibilitatea de a implementa soluțiile digitale ale Amdocs în cadrul oricărui sistem digital al afacerii, Vodafone România a digitalizat experiența clienților săi, ceea ce vă ajuta la modernizarea și eficientizarea canalelor de retail, la definirea pachetului potrivit de servicii, toate acestea cu o productivitate sporită. Suntem mândri să fim partenerii Vodafone România în călătoria lor de transformare digitală”, a declarat Anthony Goonetilleke, Group President of Media, Network & Technology, Amdocs.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii