Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Tech |
|

Vodafone lansează Flex, un abonament complet digital. Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit: “Este startul revoluției modului în care utilizatorii vor experimenta telecomunicațiile”

Vodafone lansează Flex, un abonament ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital și care oferă acces la rețeaua 5G.
Vodafone

La fel ca și Orange, compania de telecomunicații Vodafone a lansat un abonament ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital, pornind de la 7 euro pentru 30 de zile.

„Vodafone Flex este startul revoluției modului în care utilizatorii vor experiementa telecomunicațiile, abonamentul fiind conceput pentru o experiență digitală nativă, oferind o simplificare în ceea ce privește reducerea interacțiunilor și asistența pentru aceste servicii. Totul este sub controlul clienților, la doar un click distanță. Aceștia au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a își adapta sau schimba planul tarifar după necesități și fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Utilizatorii au posibilitatea, în orice moment, să își modifice complet oferta existentă sau să adauge acesteia pachete cu minute și SMS-uri naționale și internaționale, precum și GB de internet mobil, dar și să oprească temporar abonamentul în funcție de nevoile punctuale de comunicare.

Abonamentele Flex oferă o experiență complet digitală prin intermediul aplicației My Vodafone. La finalul procesului de configurare a abonamentului, clienții vor primi noua cartelă SIM la adresa specificată. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plată exclusiv digitală. Astfel, utilizatorii au acces la un sistem de plată similar celui destinat serviciilor de video streaming, cu o recurență lunară ce poate fi modificată în orice moment în funcție de necesitățile utilizatorului.

Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii