Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Vodafone intenționează să-și listeze divizia de turnuri de telefonie la Bursa din Frankfurt

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă din lume, a anunţat vineri că va lista la începutul lui 2021 divizia de turnuri de telefonie - numită Vantage Towers - la Bursa de la Frankfurt, informează Agerpres, conform Reuters.
 aboneaza-te
vodafone

Grupul britanic informase anul trecut că va înfiinţa o companie europeană de turnuri de telefonie, evaluată la aproape 18 miliarde de euro, notează Agerpres.

Compania, care are peste 68.000 de turnuri de telefonie pe cele nouă pieţe din Europa, a devenit operaţională în mai. Directorul general al Vodafone, Nick Read, a declarat vineri că lansarea noii companii reprezintă un pas cheie al strategiei sale de îmbunătăţire a beneficiilor de pe urma activelor grupului.

„Vantage Towers va debloca, de asemenea, o valoare suplimentară pentru acţionari în special prin Oferta Publică Iniţială (IPO) din 2021″, a afimat şeful Vodafone.

Vodafone Group are operaţiuni mobile şi fixe în 22 de ţări şi 48 de reţele mobile partenere. La 31 martie 2020, Vodafone Group avea peste 300 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, mai mult de 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi peste 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii