FacebookTwitterLinkedIn

Vlad Zamfir, CEO SC AirsoftCS

Oportunitatea pentru România

Vlad Zamfir: Odată cu pandemia, comportamentul românilor s-a schimbat radical. Oamenii au învățat să lucreze de acasă, să folosească mai mult internetul și aplicațiile pentru a comanda ce au nevoie. În plus, mulți dintre ei au învățat cu adevărat ce înseamnă să le lipsească activitățile pe care ne le prețuiau suficient. Oamenii au ieșit din pandemie cu un aport mare de consum pentru tot ce înseamnă relaxare, distracție și sport. Cu această ocazie nefericită au putut să își dea seama cât de mult contează libertatea.

Domenii ce trebuie reformate

Vlad Zamfir: În acestă perioadă, cele mai stabile activități au fost cele online. Oamenii ar trebui să ia în calcul eficientizarea lucrului online, de la distanță. Toate activitățile care au posibilitatea de a pune accent pe mediul online și nu au facut-o până în prezent, ar trebui să se gândească mai mult. Au fost frizeri, antrenori de fitness, profesori și multe alte persoane care în mod normal nu ar fi crezut că activitatea lor poate fi practicată de la distanță, în fața unei camere video. Statisticile arată că s-au plătit sume importante pentru diverse cursuri, prezentări.

Măsuri urgente pentru relansare

Vlad Zamfir: Ar fi ideal să respecte promisiunile și să acționeze responsabil față de măsurile economice. Ar trebui gândite soluții financiare ușor de accesat și cu adevărat ajutătoare. Nu doar platforme online care devin inactive imediat după deschidere, din diverse motive banale.

Revenirea domeniului 

Vlad Zamfir: Suntem optimiști și avem convingerea că oamenii sunt dornici să înlocuiască rapid rutina de până acum cu orice activitate practicată în afara locuinței. Având în vedere că noi administrăm o unitate sportivă, de relaxare, suntem convinși că oamenii vor îmbrățișa serviciile noastre. Am fost contactați pentru programări chiar înainte cu două săptămâni de redeschidere. Oamenii vor să aibă viața socială pe care o aveau înainte și așteaptă cu nerăbdare să organizeze activități colective.