Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Vitacom Electronics estimează afaceri de 61,3 milioane de lei în 2021

Vitacom Electronics, companie specializată în producerea și furnizarea de produse și accesorii electronice, electrocasnice și IT&C, estimează afaceri în creștere în 2021. Compania aniversează 30 de ani de existență.  
Aviva Vita, Director Executiv Administrativ Vitacom

În primele 9 luni ale acestui an, Vitacom înregistrează o ușoară creștere față de aceeași perioadă a anului trecut. Compania vizează afaceri de aproximativ 61,3 milioane de lei în 2021, în creștere de la cele aproape 56,6 milioane de lei în 2020.

Compania a fost înființată în 1991 de Vasile Andrei Vita și a dezvoltat două branduri proprii: Well și Chrome.

Am început afacerea cu doar câteva produse într-un apartament închiriat din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca. În prezent avem zeci de mii de produse și un nou centru unde ne-am mutat de curând, în zona metropolitană Cluj-Napoca, care dispune de o suprafață totală de aproximativ 13.000 de metri pătrați, dintre care 5.000 mp depozit și 1.400 mp birouri, toate clasa A”, a declarat Aviva Vita (foto), Director Executiv Administrativ Vitacom Electronics.

În prezent, o parte dintre produsele companiei se vând și pe piețele internaționale, peste 8% din vânzări fiind din alte ţări din Europa. Vitacom Electronics își propune să continue investițiile în aplicații tip software incluse în dezvoltarea platformelor online și “este acum pe ultima sută de metri cu finalizarea celei mai mari investiții de până acum”.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii