FacebookTwitterLinkedIn

Soluțiile de plată permit o activare rapidă și ușoară, precum și acceptarea unei game largi de metode de plată atât offline (POS), cât și online (e-commerce). De asemenea, oferă servicii operaționale și de decontare 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv în weekend, precum și comisioane de acceptare personalizate și atractive. Prin intermediul platformei online, comercianții pot să monitorizeze în timp real tranzacțiile clienților proprii, care sunt decontate automat.

“Prin acest parteneriat continuăm să ne consolidăm portofoliul de servicii bancare personalizate și să oferim clienților noștri o alternativă flexibilă și superioară pentru acceptarea plăților digitale. Alături de tehnologia avansată, de instrumentele eficiente de gestionare a plăților și de instalarea rapidă, de ordinul a câtorva minute, comercianții beneficiază și de un sistem unic de recompensare care poate restitui comisioanele de acceptare și procesare, ceea ce conduce la costuri aproape de zero și la o mai bună profitabilitate pentru afacerea lor”,a declarat Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank România.

Împreună cu soluția POS și / sau e-commerce, comerciantul primește gratuit un business card de debit asociat, care permite efectuarea de plăți pentru cheltuielile de afaceri și retragerea de numerar de la milioane de ATM-uri din întreaga lume. Viva Wallet a dezvoltat un mecanism de recompensare inovator care restituie valoarea corespunzătoare a comisionului de acceptare pentru orice sumă plătită de comerciant cu cardul de debit, reducând costurile inițiale de acceptare până la zero.

“Companiile au astăzi nevoie de acces la plăți facile și instantanee. Soluțiile noastre inovatoare permit comercianților să realizeze economii substanțiale în ceea ce privește comisioanele de acceptare și procesare. Am construit o infrastructură ce este disponibilă oricând și include o soluție completă, în care emiterea, acceptarea și procesarea sunt oferite de același furnizor. Prin decontarea în timp real și accesul la conturi IBAN locale în 17 țări europene contribuim la revoluționarea plăților pe întreg continentul”,a declarat Haris Karonis, CEO al Viva Wallet.

Terminalele POS vin într-o gamă largă de modele, în funcție de nevoile fiecărei afaceri, de la terminale clasice la cele portabile, wireless sau cu ecran tactil complet.

Soluțiile de plată sunt disponibile prin rețeaua Vista Bank și prin canalele de distribuție Viva Wallet.

Viva Wallet este o companie europeană FinTech care oferă servicii companiilor de pe întregul continent.

Citește și: Marfin Bank își schimbă numele în Vista Bank