FacebookTwitterLinkedIn

Doctorul Li-Meng Yan a declarat, în cadrul emisiunii Tucker Carlson Tonight, că va oferi dovezi în sprijinul afirmațiilor sale și că experiența sa într-o poziție de top a Organizației Mondiale a Sănătății o califică pentru o opinie în acest sens.

„Am lucrat în cadrul laboratorului de referință al OMS, care este laboratorul de top pentru coronavirus, la Universitatea din Hong Kong. Iar de la începutul pandemiei am fost puternic implicată în această investigație,” a declarat Yan. „Aceste elemente, împreună cu experiența mea în domeniu, mă îndreptățesc să spun că acest virus a fost creat în laborator și că a fost răspândit în lume pentru a provoca astfel de pagube”, a adăugat ea.

Părerea doctorului Li-Meng Yan contrazice opinia doctorului Anthony Fauci, consilier al Casei Albe pe problema coronavirusului, care declarase anterior că virusul nu a fost creat artificial. „Dacă ne uităm la evoluția virusului la lilieci și cum au evoluat natural mutațiile, aș spune că acest virus nu ar fi putut fi manipulat artificial sau deliberat”, a declarat Fauci în luna mai, pentru National Geographic.

Foto: Profimedia