Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Viorica Dăncilă și Mihai Gâdea sunt convocați la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pe 20 februarie

CNCD va organiza în 20 februarie audierea premierului Viorica Dăncilă în legătură cu declaraţia pe care a făcut-o joi seară la postul Antena 3, anunţă instituţia, care precizează că în această speţă va fi citat şi moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, informează News.ro.
Viorica-Dancila_(2)1

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) anunţă, într-un comunicat, că a decis să se autosesizeze cu privire la declaraţia premierului Viorica Dăncilă din cadrul interviului acordat la televiziunea Antena 3, în seara zilei de 15 februarie, care a avut următorul conţinut: „Aceşti oameni cred că sunt autişti şi nu văd şi nu aud ceea ce este vizibil pentru toţi cei de bună credinţă”.

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut joi seară, la Antena 3, că vrea să aibă o abordare transparentă cu liderii europeni şi că Monica Macovei a făcut mult rău României prin atitudinea ei şi prin faptul că „şi-a pârât propria ţară” în Parlamentul European, cerând, referitor la legile Justiţiei, să fie judecată de alte 27 de ţări.

Viorica Dăncilă i-a catalogat drept „autişti” pe cei care „dezinformează UE, în ciuda faptului că știu adevărul”.

Astăzi, premierul și-a cerut scuze public, într-un comunicat de presă, pentru declarația făcută la emisiunea lui Gâdea.

“Îmi declar sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilități, indiferent de natura acestora. Sunt oameni care au nevoie de grija și de susținerea noastră”, se arată în comunicat.

IATĂ DRUMUL LUNG AL ROMÂNILOR CĂTRE BĂNCILE COMERCIALE! 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii