FacebookTwitterLinkedIn

Compania Villar, listată la Bursa din Tel Aviv are, în acest moment, în dezvoltare 100.000 mp de spații logistice moderne, în locații strategice și va continua ritmul accelerat de expansiune în România. În prezent, Villar Group dezvoltă un hub logistic high-tech, în Dragomirești-Vale, pe autostrada A1. Aici, compania a cumpărat un teren în suprafață totală de 160.000 mp care poate acomoda cu succes proiecte build-to-suit și unde există un potențial de construire de până la 80.000 mp de spații moderne de depozitare. 

“În Israel ocupăm deja o poziție importantă ca dezvoltatori de parcuri logistice și industriale. Acolo avem un portofoliu de peste 500.000 mp, cu un grad de ocupare de 99% și parteneriate de lungă durată cu clienți precum Geberit, Stanley, Cosentino, Mania Jeans etc. Pentru noi, România este o piață în creștere, cu mult potențial de a acomoda huburi logistice durabile, poziționate în regiunile de infrastructură strategică. (…) Pe lângă București, ne uităm cu atenție și la orașe precum Ploiești și Satu-Mare care să fie locațiile viitoarelor noastre proiecte logistice, având în vedere că acest segment din real estate este într-o continuă creștere ”, spune Matan Tisser, CEO Villar Group.

Villar Group va instala în parcurile sale de business stații de încărcare pentru vehiculele electrice, iluminat LED, inclusiv în zonele exterioare. Totodată, dezvoltatorul are în plan să instaleze, la cerere, panouri fotovoltaice, în funcție de necesitățile de consum de energie ale clienților. Noul proiect logistic de la km 13 este deja în curs de evaluare pentru obținerea unei certificări de green building.