FacebookTwitterLinkedIn

După ce a divorțat, Sofía Vergara a redus în două etape prețul vilei ei în stil toscan din Beverly Hills, pe care o scosese la vânzare acum mai bine de un an, la prețul de 19,6 milioane de dolari. Noul preț este de 15,9 milioane de dolari.

Cea mai bine plătită actriță de televiziune din SUA pentru opt ani consecutivi, Sofía Vergara, și fostul ei soț, Joe Manganiello, au cumpărat acum trei ani o vilă în stil toscan în Beverly Park, una dintre cele mai exclusiviste zone rezidențiale din Beverly Hills. Cum cei doi mai dețineau în apropiere o proprietate similară, au decis să o scoată la vânzare, în iunie anul trecut, pentru 19,6 milioane de dolari.

Vergara și Manganiello s-au cunoscut în 2014 și, după șase luni, s-au căsătorit printr-o ceremonie fastuoasă în Palm Beach. În vârstă de 51 de ani, Vergara este la a doua căsnicie – cu primul ei soț, Joe Gonzalez, a fost căsătorită doi ani, din 1991 până în 1993.

Joe Manganiello are 46 de ani și a devenit cunoscut datorită serialului HBO „True Blood”. Absolvent al Carnegie Mellon University, Manganiello este actor – câteva dintre aparițiile importante fiind cele din „True Blood” (pentru care a primit Saturn Award pentru Best Guest Starring Role) și rolurile din filmele lui Steven Soderbergh, „Magic Mike” și „Magic Mike XXL”, care au avut un succes uriaș de box office, devenind un fenomen cultural.

Clădirea pusă în vânzare a fost ridicată în 2006, are aproape 1.000 de metri pătrați suprafață locuibilă, șapte dormitoare și 11 băi și este înconjurată de un lot de teren de 2.400 de metri pătrați. Actrița a cumpărat proprietatea în 2014, cu 10,6 milioane de dolari, și a renovat-o și redecorat-o complet, dându-i un aer contemporan.

Intrarea se face printr-un foaier care se înalță pe două niveluri. O scară curbată asigură accesul spre etaj, în timp ce la parter sunt amenajate un living spațios, cu candelabru, șemineu și podele din lemn închis la culoare, camera de servit masa și o bucătărie impecabilă cu aparatură premium și o insulă mare în mijloc. Toate încăperile de la parter sunt dotate cu uși cu glasvand care dau în grădină.

Pe lângă cele șapte dormitoare, mai există două camere pentru personal. O bibliotecă (sau birou), o sală de cinema și una pentru fitness și un bar amenajat la demisol completează dotările vilei. Grădina din spatele casei se desfășoară alene pe pantele domoale, fiind delimitată de exterior printr-un gard viu des și înalt, menit să asigure intimitatea. Piscina cu spa și o terasă al fresco asigură un spațiu cât se poate de plăcut de petrecere a timpului liber.

Sofía Vergara a fost din 2013 și până în 2020 cea mai bine plătită actriță de televiziune din Statele Unite ale Americii. Este cunoscută pentru serialul „Modern Family”, difuzat de ABC, în care a jucat din 2009 până în 2020. Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian la 28 de ani, dar și-a revenit complet în urma operației și a tratamentului.

Foto: Profimedia Images