Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

VIDEO: Topul celor mai profitabili actori de la Hollywood

Cea mai recentă ediție a topului Forbes al celor mai profitabili actori de la Hollywood în 2014 a fost dominată de femei. Primul loc în clasament este ocupat de actrița Emma Stone, potrivit Forbes.com.
1.Emma Stone

Pentru a face un scurt rezumat a metodologiei folosite de cei de la Forbes trebuie menționat că revista americană a luat în considerare estimărilecâștigurilor publicarte în topul 100 Celebrităţi. Totodată, publicația a luat în considerare ultimele trei filme în care au jucat actorii înainte de iunie 2014, aceasta fiind perioada în care a fost alcătuit topul 100 Celebrităţi. Nu au fost incluse filmele de animație sau cele în care vedetele joacă un rol mai puţin important şi nici producţiile lansate pe mai puţin de 2.000 de ecrane.

Pentru realizarea topului a fost luat în considereare bugetul și veniturile fiecărui film în parte (utilizand informatii de la Box Office Mojo) și a fost calculat astfel profitul operațional. A fost calculată apoi suma plăților pe care fiecare actor le-a primit pentru trei dintre cele mai recente filme in care a jucat și a fost calculat astfel profitul fiecarui actor.

Vezi în videoclipul următor cum arată topul celor mai profitabili actori de la Hollywood

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii