Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Valea Izvoarelor Senior Living investește 6 milioane de euro în Cluj Senior Village

Cluj Senior Village este primul complex rezidențial din România destinat exclusiv persoanelor de peste 55 de ani și va fi inaugurat anul viitor.
calin sarchiz

Complexul va fi inaugurat anul viitor și va oferi spre vânzare 64 de apartamente, cu prețuri cuprinse între 41.000 euro și 94.000 de euro. Acesta se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj și la 8 km de Aeroportul Avram Iancu, pe un teren privat cu o suprafață de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. Complexul este accesibil numai seniorilor proprietari care formează comunitatea Cluj Senior Village.

De asemenea, complexul va include 64 de apartamente cu suprafețe cuprinse între 27 și 57 mp: 50 de apartamente de tip Studio de 27 de mp (o cameră, chicinetă, hol, baie), 10 apartamente tip Condo de 34 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie) și 4 apartamente tip Grand Condo de 57 mp (două camere cu chicinetă, hol, baie). Apartamentul achiziționat poate fi revândut sau închiriat oricând.

„În 2021, fiind conștienți de faptul că ponderea seniorilor continuă să crească facem încă un pas și construim Cluj Senior Village, primul complex rezidențial din România destinat exclusiv persoanelor cu vârste peste 55 de ani. De această dată vorbim despre un concept diferit de rezidența de la Valea Izvoarelor, o rezidență axată pe îngrijire. Prin Cluj Senior Village ne adresăm seniorilor activi și punem accentul pe comunitate”, declară Călin Sarchiz, fondator & CEO Valea Izvoarelor Senior Living.

Aproximativ 100 de persoane de peste 55 de ani vor locui în acest complex și vor avea acces gratuit la spații comune precum: cofetărie, sală de mese, bibliotecă, salon, atelier de pictură, cabinet de kinetoterapie și masaj, parc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii