FacebookTwitterLinkedIn

Food Network este o televiziune culinară, de entertainment și lifestyle, fiind în prezent distribuită pe canalul 59 în pachetul „Maxim” al UPC.

Anunțul vinde după lansarea recentă a Food Network și Food Network HD pe platforma DTH a Telekom România, care aparține grupului Deutsche Telekom.

Food Network este distribuită doar pe DTH în Telekom, în vreme ce Food Network HD este pe Telekom Romania IPTV și cablu digital.

„Pe măsură ce Scripps Networks UK & EMEA continuă expansiunea la nivel internațional, suntem încântați că UPC România distribuie în prezent întregul nostru portofoliu. România este acum una dintre cele 130 de țări din regiune care distribuie toate televiziunile ce aparțin Scripps Networks”, a spus Phillip Luff, Managing Director, Scripps Networks UK & EMEA.

Pe lângă Travel Channel și Fine Living, Food Network difuzează programe exclusive inclusiv noile seriale „Trisha’s Southern Kitchen” și „Australian Food Adventures”.

„Trisha’s Southern Kitchen” o are ca gazdă pe starul de muzică country și autoarea de cărți de gătit Trisha Yearwood, iar „Australian Food Adventures” îl urmărește pe bucătarul Matt Moran care călătorește pe coasta de est a Australiei pentru a întâlni fermierii și bucătarii din regiune.

Scripps Networks Interactive (NYSE: SNI) deține un portofoliu media de lifestyle compus din televiziuni și branduri de internet: HGTV, DIY Network, Food Network, Cooking Channel, Travel Channel și Great American Country, care împreună ajung la peste 190 de milioane de consumatori din SUA.