Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

UPC România adaugă Discovery Investigation și Animal Planet HD în grila de programe

televizor1.jpg
Din 1 decembrie, UPC România oferă clienților săi două noi canale – Discovery Investigation (ID) și Animal Planet HD – acesta din urmă fiind disponibil în premieră pe piața locală.

În paralel, UPC a pregătit pentru clienții săi o lună decembrie plină de cadouri. Compania anunță două promoții, prin care clienții se pot bucura gratuit de pachetul Maxpak și de cea mai extinsă grilă de canale documentare – 20. Astfel, în luna decembrie, UPC România oferă clienților sute de filme de la HBO prin pachetul Maxpak. 5 canale, dintre care unul HD, pot fi urmărite gratuit în perioada 1-31 decembrie 2012. Cu Maxpak, clienții UPC se pot bucura de conținut de calitate – filme, seriale, concerte, documentare, seri tematice, etc. – difuzate pe HBO, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax și Cinemax 2. Pachetul le oferă clienților posibilitatea de a viziona o gamă largă de filme – producții hollywoodiene celebre, filme de Oscar, filme de festival și producții originale.

Promoția se adresează clienților noi care se abonează la unul din cele două pachete de mai jos sau aleg un abonament de televiziune digitală de la UPC, clienților de televiziune analogică ce migrează către televiziunea digitală dar și actualilor clienți de televiziune digitală UPC care optează pentru un pachet cu o valoare superioară.

Tot din decembrie, UPC România oferă clienților săi două noi canale – Discovery Investigation (ID) și Animal Planet HD – acesta din urmă fiind disponibil în premieră pe piața locală. Astfel, clienții UPC se pot bucura acum de toate cele 8 canale Discovery (Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, ID – Investigation Discovery, TLC, Animal Planet și Animal Planet HD).

În plus, în perioada 1 decembrie 2012 – 7 ianuarie 2013, UPC oferă acces gratuit la toate cele 20 de canale documentare existente în grilă. Clienții care nu beneficiază de abonamente în care sunt incluse aceste canale documentare se pot bucura acum de conținut de calitate, oferit cadou de UPC în luna decembrie. Astfel, întreaga bază de clienți UPC va putea viziona gratuit programele oferite de aceste 20 de canale.

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.152.300 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a celui mai rapid Internet prin cablu, Fiber Power 150 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii