Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Tech |
|

Unul dintre cofondatorii monedei digitale Facebook Libra a părăsit compania

Unul dintre cofondatorii criptomonedei Facebook Libra și a portofelului digital Novi a părăsit compania înainte de lansarea acestora.
 aboneaza-te
Facebook Libra

Morgan Beller, în vârstă de 27 de ani, a părăsit postul de șef de strategie al Novi pentru a deveni partener la NFX, o firmă de capital de risc axată pe investiții, cu birouri în San Francisco și Herzliya, Israel.

“Când am știut că există o oportunitate de a merge [la NFX] și de a lucra cu acești oameni, a fost o oportunitate pe care nu am putut să o ratez”, a declarat Beller pentru CNBC.

Anterior, Beller a lucrat la dezvoltarea monedei digitale Facebook Libra alături de David Marcus, fost președinte PayPal și vicepreședinte Facebook.

După ce s-a alăturat echipei de dezvoltare a Facebook în 2017, Beller și-a îndreptat rapid atenția asupra implementării tehnologiei blockchain. Astfel, ea a fost recunoscută de cei din comunitatea de blockchain ca fiind motivul pentru care Facebook s-a orientat către dezvoltarea de criptomonede.

Facebook se aștepta să lanseze Libra și Calibra, numite acum Novi, în prima jumătate a anului 2020. Ambele tehnologii au fost blocate de autoritățile de reglementare și de parlamentarii din întreaga lume.

Morgan Beller va rămâne în continuare consilier pentru ambele produse, pentru a se asigura că se lansează pe piață.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii