FacebookTwitterLinkedIn

Banca ridică dobânzile la depozite pentru clienții persoane fizice, liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro

Astfel, din data de 2 decembrie 2022, clienții persoane fizice beneficiază de dobânzi noi pentru depozitele la termen constituite prin Mobile și Online Banking:

  • pentru depozitele în lei : 8% pe an pentru depozitele la termen pe 12 luni, 7,5% pe an pentru depozitele la termen pe 6 luni și 7% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.
  • pentru depozitele în euro:  1,6% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 1,2% pe an pentru termen de 6 luni și 0.9% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni.
  • pentru depozitele în dolari:  3,5% pe an pentru depozite la termen de 12 luni, respectiv 3% pe an pentru termen de 6 luni și 2,5% pe an pentru depozite la termen pe 3 luni. Din aceeași dată, banca majorează dobânzile oferite pentru depozitele la termen constituite în sucursală și prin canalele electronice de către clienții liber profesioniști, Persoane Fizice Autorizate și companii cu cifra de afaceri sub 1 milion euro, astfel:

  • pentru depozitele în lei cu sau fără prelungire automată, constituite pentru perioade de 12 luni, dobânda este de 8%  pe an, pentru termen de 6 luni – de 7,5% pe an, iar pentru termen de 3 luni – de 7% pe an, luând în considerare că suma minimă pentru constituirea unui depozit este de 10.000 de lei. Depozitele în lei constituite pentru o lună (cu scadență unică sau cu prelungire automată) beneficiază de dobânzi de 6% pe an, iar cele pentru o săptămână de o dobândă de 4,5% pe an, dacă sumele din depozit au o valoare deminimum 50.000 de lei.
  • pentru depozitele în dolari constituite pentru perioade de 12 luni, cu sau fără prelungire automată, companiile beneficiază de o dobândă de 3,5% pe an, pentru depozitele pe 6 luni – de 3% pe an, pentru depozitele pe 3 luni – de 2,5% pe an, iar pentru depozitele pe o lună – de 2% pe an. Suma minimă pentru constituirea unui depozit este de 3.000 USD.