Cautare
, Contributor

Tech |
|

Un grup de hackeri a câştigat 288 mii de dolari de la Apple

Un grup de cinci hackeri a petrecut trei luni având o singură ţintă: infrastructura online a celei mai bogate companii din lume, Apple.
 aboneaza-te
Apple

Grupul a încercat să desfacă cele 25.000 de servere web deţinute de Apple şi au descoperit 55 de bug-uri, dintre care 11 foarte periculoase. Una dintre vulnerabilităţi permitea hackerilor să fure fişiere din conturile de iCloud, scrie Mediafax.

Liderul grupului, Sam Curry, a raportat problemele către Apple. El şi echipa lui au primit un cec de peste 280 de mii de dolari pentru eforturile lor.

Nu mai lucrasem în programul de recompensare de la Apple şi nu aveam idee la ce să mă aştept. Deşi nu exista nicio garanţie că vom câştiga vreun ban, cu toţii am zis da şi am început să atacăm Apple” a povestit Sam Curry (20 de ani).

Nu este prima dată când Apple le oferă bani hackerilor. După lansarea unei versiuni de iOS, compania a anunţat că vă răsplăti cu 1 milion de dolari pe oricine reuşeşte să se infiltreze într-un iPhone cu noua versiune a sistemului de operare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii