Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

UK: Mai multe insule din Grecia au fost puse pe lista roșie

În Marea Britanie haosul legat de vacanțele locuitorilor în vremea pandemiei continuă în timp ce Țara Galilor a pus încă trei insule grecești pe lista roșie din cauza coronavirus.  
 aboneaza-te
Grecia_1031949604 (1)

Pe lista roșie au mai fost adăugate insule grecești precum Tinos, Serifos și Santorini din cauza creșterii numărului de noi cazuri de coronavirus, informează The Telegraph. Guvernul galez va impune turiștilor care se întorc în Țara Galilor după ce au vizitat aceste insule să stea 14 zile în autoizolare.

Aceste insule sunt deja pe lista roșie a Angliei, alături de Creta, Lesbos, Mykonos și Zakynthos, în timp ce Scoția a aplicat aceleași restricții pentru întreaga Grecia. De asemenea, Scoția a pus pe lista roșie și Portugalia, iar decizia vine după ce turiștii care începuseră să facă rezervări au fost speriați că nu își vor primi banii înapoi pentru vacanțele din Grecia și Portugalia.

Cei care au plătit deja vacanțele vor fi nevoiți să aleagă dacă doresc să piardă banii sau să stea 14 zile în autoizolare la întoarcere. Cu toate acestea, compania aeriană Jet2 a confirmat că zborurile sale din Scoția către ambele destinații vor continua așa cum a fost programat, în ciuda noilor restricții.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii