Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

UiPath lansează ONG-ul UiPath Foundation pentru a le oferi acces la educație copiilor din mediile defavorizate

UiPath, companie de Robotic Process Automation (RPA) enterprise software, a anunțat astăzi lansarea  UiPath Foundation, un ONG care își propune să susțină copiii defavorizați, oferindu-le suport material și acces la educația tehnologică.
 aboneaza-te
shutterstock_231951232

Peste 3.700 de companii și organizații din întreaga lume au beneficiat deja de avantajele automatizării, iar 400.000 de persoane din 200 de țări au fost instruite de UiPath pentru a ocupa noi poziții create de avansarea rapidă a tehnologiei RPA.

UiPath Foundation își propune să ofere oportunități egale prin soluții educaționale dezvoltate în parteneriate cu ONG-uri, oferind copiilor competențe și instrumente pentru a-și atinge întregul potențial. Începând cu copii din România și India, fundația își va mări treptat acoperirea geografică pentru a oferi sprijin comunităților vulnerabile din întreaga lume.

Până la sfârșitul acestui an, familii defavorizate din județele Ilfov, Cluj, Galați și Vaslui vor primi  pachete complete de sprijin, menite să faciliteze accesul copiilor la educație. Acestea vor include burse de studii, materiale educaționale, servicii medicale, îmbrăcăminte și alimente.

Până în 2025, prin programele sale, UiPath Foundation își propune să influențeze pozitiv viața a 500.000 de copii din întreaga lume.

Citește și: UiPath a detronat OMV Petrom și a devenit cea mai valoaroasă companie din România

Programele de bază ale UiPath Foundation sunt construite pe patru piloni principali: Programul Future Acceleration; Early Education Forward; Sporirea potențialului profesorilor și Generarea unui impact pe termen lung.

“Abordarea noastră centrată pe copil este creată ținând cont de întregul ecosistem – familie, școală, comunitate – și ne ghidăm în acest proces după o abordare bazată pe colaborare. De asemenea, ne propunem să oferim echipamente unde este necesar și să folosim tehnologia ca mijloc de acces la o educație de calitate”, a spus Raluca Negulescu-Balaci, Director Executiv al UiPath Foundation

“Cu ajutorul fiecărui angajat UiPath, a partenerilor actuali și a celor care ni se vor alătura în viitor, prin UiPath Foundation vom ajunge la acei copii care au cea mai mare nevoie de sprijin și de acces rapid la educație,” a spus Daniel Dines, Co-fondator și CEO al UiPath.

UiPath Foundation este o organizație non-guvernamentală, nonprofit, apolitică și fără orientare religioasă, care urmărește să susțină copiii defavorizați să-și atingă potențialul și să se dezvolte alături de comunitățile lor prin accesul egal la educație și prin dezvoltarea competențelor secolului al 21-lea. UiPath Foundation a fost fondată de UiPath și acționează ca o organizație independentă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii