Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

UiPath a lansat noua generație a platformei de Robotic Process Automation

UiPath a anunțat noua generație de produse software în cadrul unui eveniment global dedicat comunității de Robotic Process Automation (RPA), în Las Vegas.
 aboneaza-te
RPA shutterstock_727711573

Cu ajutorul noilor capabilități care sprijină procesele de automatizare end-to-end și îmbunătățirilor semnificative ale capabilităților AI, companiile își pot dezvolta programele de automatizare la o viteză mai mare, prin intermediul unei singure platforme. Prin această lansare, UiPath livrează automatizarea ca aplicație de bază pentru utilizatorii de la nivelul întregii companii, permițând oricui, indiferent de competențele tehnice, să-și automatizeze rapid munca fără a fi nevoie de resurse de programare sau să scrie cod.

Din 2016 și până acum, platforma UiPath a caștigat cotă de piață și a preluat conducerea în domeniu cu ajutorul celor trei componente cheie ale sale: UiPath Studio (designer), UiPath Orchestrator (centru de control și securitate) și UiPath Robots (asistați și neasistați).

Noua platformă UiPath permite un nou val de dezvoltare de aplicații care sprijină transformarea digitală rapidă a afacerilor.

“Acest anunț vine să continue momentul extraordinar de oportunitate pe care l-am avut în 2018, pe fondul creșterii fenomenale a portofoliului nostru de clienți la peste 5.000 la nivel global. În epoca ‘automation first,’ automatizarea este echivalentă cu aplicația – și suntem intr-un moment decisiv al acestei oportunități incredibile. Suntem foarte entuziasmați să împlinim acest potențial în 2020, facilitând interacțiunea continuă om-robot, transformând procese complexe care acoperă mai multe aplicații și multiple sisteme, asigurând o transformare reală a afacerilor”, a declarat Daniel Dines, co-fondator și CEO al UiPath.

Platforma de automatizare UiPath va fi disponibilă printr-o lansare treptată începând cu sfârșitul lunii octombrie 2019, iar UiPath Cloud Platform va fi complet disponibilă pentru clienți în noiembrie 2019. UiPath Insights va fi disponibil în primul trimestru al anului viitor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii