Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

UE analizează achiziția Fitbit de către Google

Suma de 2,1 miliarde de dolari licitată de Google pentru producătorul brățărilor Fitbit va fi supusă unei investigații antimonopol de către UE săptămâna viitoare.
 aboneaza-te
Versa_InBoxSE_106_wScreens_CMYK

Suma de 2,1 miliarde de dolari licitată de Google pentru producătorul brățărilor Fitbit va fi supusă unei investigații antimonopol de către UE săptămâna viitoare, informează Reuters. Luna aceasta, Google s-a decis să nu folosească datele legate de sănătate ale Fitbit pentru a ajuta gadgetul să targheteze reclamele în încercarea de a aborda problema monopolului ridicată de UE.

Deschiderea unei investigații la scară largă pentru a analiza această problemă pare insuficientă pentru oficialii UE. Acordul anunțat în noiembrie 2019 arată că Google este în competiție cu liderii de piață Samsung și Apple pe piața brățărilor și a ceasurilor smart, alături de alte companii precum Xiaomi și Huawei.

Comisia Europeană, care va publica rezultatele investigației după analiza preliminară pe 4 august, va analiza în detaliu felul în care Google va folosi informațiile legate de sănătate înregistrate de Fitbit. Procesul de investigație va dura 4 luni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii