Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

TV Paprika difuzează „Arome îmbietoare” cu Jamie Oliver

TV Paprika programează o nouă emisiune culinară cu Jamie Oliver, de data aceasta filmată în căminul lui din Essex, cu difuzare începând din 6 iunie, în fiecare week-end, de la ora 21:00, informează Media Expres.
Comfort Food

„Arome îmbietoare” are premiera la 6 iunie, ora 21:00, fiind dedicat mâncărurilor ce evocă amintiri pline de nostalgie, tradițiilor și bucatelor preferate din copilărie.

Fie că e vorba de regele hamburgerilor sau perfecta pâine prăjită cu cașcaval, plăcinta ciobanului, lasagna, piept de pui a la Kiev sau ravioli bolognese, noua emisiune a lui Jamie este plină de mâncăruri clasice regândite, de delicatese pline de nostalgie care evocă momentele călduroase de acasă și deserturi în stil vechi, cum ar fi tortul Pavlova sau budinca de caramel lipicioasă.

Serialul a fost filmat cu participarea prietenilor și familiei lui Jamie, inclusiv a copiilor, Poppy, Daisy, Petal și Buddy, în căminul lor din Essex.

Lansat în România în toamna anului 2008, TV Paprika este singura televiziune dedicată gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos. TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile internaţionale.

TV Paprika difuzează emisiuni cu starurile internaționale Jamie Oliver, Nigella, Gordon Ramsay, Ainsley Harriott, Rachel Allen sau Martha Stewart.

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii