FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, compania vrea să atragă peste 100 de specialiști IT în 2018, ca răspuns la creșterea cererii pentru soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente.

Echipa de ingineri software va dezvolta soluții complexe în domenii precum mașini autonome, banking, telecom și va integra tehnologii precum Internet of Things, AI și Machine Learning.

“Există un interes crescut pentru soluții care integrează Artificial Intelligence, Machine Learning, Microservices, Big Data sau IoT. Pe lângă soluțiile pe care le dezvoltăm în aceste zone, un rol tot mai important în dezvoltarea specialiștilor din Tremend îl va avea învățarea experimentală“, a spus Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

În 2017, Tremend a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 60%, până la 5,6 milioane de euro.

“Mutarea centrului de dezvoltare din București într-un spațiu usor accesibil, scalabil și modern, în Timpuri Noi Square și deschiderea biroului din Brașov, asigură infrastructura necesară creșterii echipei, dar și spațiul necesar pentru traininguri, zone de recreere și evenimente interne. La începutul acestui am extins programul de recrutare și pregatire a inginerilor software și în Brașov.Momentan, avem deschise acolo roluri de Node JS, Java Developer și Java Architect. Vom incepe in curand recrutarea si pentru alte roluri”, a spus Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.

Soluțiile dezvoltate de Tremend au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale. Compania a fost nominalizată în ultimii doi ani de Deloitte Fast 50 între cei mai dinamici jucători de IT din regiune.