FacebookTwitterLinkedIn

Cererile au fost prezentate public în ședința CNA din 28 aprilie, fără precizarea rețelelor care vor prelua aceste televiziuni sau dacă accesul se realizează online, notează Media Expres.

Stingray Festival 4K este o televiziune originară din Canada (Montreal) care difuzează concerte live în formatul 4K, urmărind toate genurile muzicale de la concerte rock la muzică clasică, dar și spectacole de teatru și performance, inclusiv interviuri cu artiștii și alte programe complementare.

Cu sediul la Montreal, Stingray Group Inc. (TSX: RAY.A; RAY.B, www.stingray.com) este o companie de muzică, media și tehnologie cu peste 1.200 de angajați din întreaga lume. Stingray este un furnizor premium de servicii directe pentru consumatori și B2B, inclusiv canale audio de televiziune, peste 100 de posturi de radio, conținut SVOD, televiziuni 4K UHD, produse karaoke, semnalizare digitală, muzică în magazine și aplicații muzicale, care au fost descărcate de 150 de milioane de ori. Stingray ajunge la 400 de milioane de abonați sau utilizatori, în 156 de țări.

Insight UHD este o televiziune olandeză lansată în anul 2015 care furnizează conținut din sporturile de acțiune, lifestyle și show-uri de entertainment. Emisiunile Insight TV pot fi urmărite prin retransmisie pe cablu sau satelit sau accesate la nivel mondial prin insight.tv, platforma video la cerere care costă 4,99 de dolari pe lună sau 24,99 de dolari pe an, ce conține documentare, filme, serii complete.

Serviciul este disponibil prin intermediul platformei la cerere pe televizoarele inteligente, PC / laptop, tabletă, IPhone, IPad, telefoanele Android, Sony Smart TV, LG Smart TV, TCL, UWP și Android TV.

Love Nature este o televiziune canadiană de nișă deținută de Blue Ant Media din Toronto, ce transmite documentare și seriale de televiziune legate de viața sălbatică și natură. Televiziunea a fost lansată în martie 2006 sub denumirea Oasis HD și a fost cumpărată de actualul deținător în 2011, rebrandingul cu numele actual fiind realizat în anul 2015.